Dorpsbelangen Nieuw-Roden kan terug kijken op een zeer geslaagde fietsdag!

Deze keer voor het eerst 4 verschillende afstanden. Speciaal voor mensen met een scootmobiel 26 km en voor gezinnen met kinderen 30 km.

Kinderen konden gratis mee doen. Deze twee groepen konden starten vanaf 13.00 uur.

De inschrijving voor de 45 en 55 km begon om 11 uur. De meeste mensen kozen er voor om de 55 km te rijden(elektrische fietsen) Gelukkig maar, want anders miste je verschillende mooie plekjes.

Onderweg waren voldoende mogelijkheden om te pauzeren en op eigen kosten iets te nuttigen. Deze groep kreeg ook een lunch aan geboden bij een Rustpunt in Lucaswolde.

Het weer werkte mee, kon niet beter. Rits Aalders die de route heeft uitgezet, kreeg bij terugkomst in de kantine van VV Nieuw-Roden, waar alle deelnemers een consumptie kregen aan geboden, van veel deelnemers positieve reacties. Het was een mooie route en het was allemaal weer goed geregeld. Heel fijn ook dat Teus en Jannie vd Lee speciaal voor deze dag de kantine hebben opengesteld. Klasse!

De opbrengst van deze dag wordt besteed aan dorpsverfraaiing. Dit zijn meestal bloembollen die overal in het dorp worden gepoot in het najaar.

Dus neem de volgende keer, 27 augustus 2017, allemaal je buren, vrienden, familie, enz. mee en kom fietsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *