Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief – wat houdt ons bezig?

Oktober 2018

Op 15 oktober heeft het bestuur van Dorpsbelangen Nieuw-Roden vergaderd. Het bestuur bestaat uit Piet Luursema (voorzitter), Sia Jager (secretaris), Bert Ensing (penningmeester) en Evelien Hoogendoorn. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat er in de vergadering is besproken.  

Op de agenda:

  • 15 november: jaarvergadering. Alle leden zijn uitgenodigd. De convocatie verschijnt binnenkort in De Krant en het Roder Journaal.

 

Aanvulling bestuur

De oproep voor nieuwe bestuursleden heeft gevolgen gehad. Inmiddels hebben zich vijf nieuwe kandidaten aangediend. Het bestuur gaat nog deze week met hen in gesprek om informatie uit te wisselen. Voor de jaarvergadering zullen de namen bekend worden gemaakt. Op de jaarvergadering kunnen de leden deze personen in het bestuur kiezen.

Activiteitencommissie

Binnenkort wordt een spooktocht voor kinderen georganiseerd. Dit was vorig jaar een groot succes en krijgt nu een grootser vervolg.

Brinkveldje

De keien bij de pomp kunnen nu worden opgegraven en weer zichtbaar worden neergelegd.

Er is een comité opgericht om het Brinkveld nog aantrekkelijker te kunnen maken.

Esweg

Wij vragen de betrokken ambtenaar om een evaluatie van de vernieuwde Esweg.

Overig

De voorbereidingen om kerstbomen te plaatsen zijn alweer begonnen. Dit keer worden de bomen luxer en duurzamer uitgevoerd dan vorige jaren.

Volgende vergadering:

Jaarvergadering 15 november, 20.00 uur, Dorpshuis Nieuw-Roden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *