UItnodiging Gemeente Noordenveld

Uitnodiging dialoogavond Eigentijdse Noordenveldse Welstandsnota

 De gemeente Noordenveld is bezig met het opstellen van een “Eigentijdse Noordenveldse  welstandsnota”. De welstandsnota bevat handvatten voor bouwwerken over bijvoorbeeld de hoofdvorm, de ligging, het materiaalgebruik en de gevelindeling.  Deze handvatten  kunnen voor u als inwoner van belang zijn voor eventuele bouwplannen en het aangezicht van uw dorp.

Graag willen wij samen met Libau (onze onafhankelijke adviseur voor de ruimtelijke kwaliteit) hierover met u en de inwoners die u vertegenwoordigt in gesprek gaan. Daarom nodigen wij u graag uit om met ons mee te denken en samen met u tot een Eigentijdse Noordenveldse welstandsnota te komen.

Datum:         Donderdag 11 april 2019 

Tijd:            19.30 – 22.00 uur (inloop 19.15 uur)

Locatie:        ‘t Dörpshuus Nij-Roon, Roderweg 86 te Nieuw Roden

Bestemd voor :   Dorpsbelangenvereniging Nietap/Nieuw Roden/Altena en  de inwoners die worden vertegenwoordigd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *