Herinrichting speelveldje aan de Brinkstraten

Werkgroep Herinrichting speelveldje Beukenlaan en Brinkstraten

Hierbij informeren wij u alvast over de plannen voor de herinrichting van de speeltuin in Nij Roon. De plannen liggen er en presenteren wij u met ‘een slag om de arm’. Er moeten namelijk nog een aantal stappen gezet worden, waaronder het aanvragen van subsidie, waardoor we nog niet zeker zijn dat het plan ook echt door kan gaan.

Het enthousiasme is er in ieder geval!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het plan om de speelplaats in Nij Roon opnieuw vorm te geven. Samen met direct omwonenden en een werkgroep bestaande uit ouders, is er een prachtig ontwerp tot stand gekomen, die wij met trots laten zien! Bij de ontwikkelingen en het ontwerp is er door de werkgroep zorgvuldig rekening gehouden met de wensen van de omwonenden. Het plan is om de oude speeltoestellen te behouden en om daar een avonturen pad van houten speeltoestellen aan toe te voegen. In het midden willen we graag grote keien plaatsen. De jeu de boules baan en de voetbal doelen blijven behouden. Het is nog wel even geduld hebben!

Dankzij Bouwkundig Ontwerp & Adviesburo Kamp kunnen we u wel alvast een filmpje op schaal laten zien. 

Op internet zoekt u naar Herinrichting speelveld Beukenlaan Brinkstraat en u krijgt het filmpje te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *