Deel bos in Nieuw-Roden beschikbaar voor urnenbegraafplaats

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 2 oktober 2019 het bestemmingsplan ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het betreffende bestemmingsplan voorziet in het ontwikkelen van een natuurbegraafplaats op de begraafplaats Nieuw Roden. Het voornemen is om voor de begraafplaats te Nieuw Roden een deel van het bos beschikbaar te maken voor een natuurbegraafplaats in de vorm van een urnenbegraafplaats. Het bestemmingsplan van het betreffende bosdeel zal hierdoor moeten worden herzien. Om het planvoornemen mogelijk te maken zal het ter plaatse geldende bestemmingsplan worden herzien.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ligt samen met het eerdergenoemde bestemmingsplan en bijbehorende stukken met ingang van donderdag 17 oktober gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 1 te Roden. Daarnaast kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. De publicatie is te vinden op www.officiƫlebekendmakingen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *